X C o n t e s t   2 0 0 9

Zapomenuté heslo?

Cross Country LAA SR

Ahoj pilot(ka),
je nám potešením privítať Ťa na webových stránkach slovenského Cross Country.

Novinky:

16. 11 2008 - Nový ročník CC 2009 je pripravený.

Pokud jste se zúčastnili CC 2006 -2008, NEREGISTRUJTE se pod novým uživatelským jménem, ale přihlašte se pod svým původním profilem v přihlašovacím formuláři v pravém horním menu a proveďte aktualizaci registrace.

Do 30.11. lze prihlasovat prelety od 1.10. do 15.11. - i ty co jsou jen ve WXC lze doprihlasit v editaci letu.

Základné rozdelenie stránok:

Ľavé menu: obsahuje odkazy na stránky zobrazujúce informácie o preletoch, pilotoch a poradí v jednotlivých kategóriách. Ďalej tu nájdete pravidlá CC a F.A.Q. (často kladené otázky-preklad sa pripravuje).

Pravé menu: "užívateľské", obsahuje odkazy, ktoré užívateľ (pilot) bude môcť na webe spraviť, t.j. registrácia, prihlásenie výkonu, založenie a správa tímov atď.
Veríme, že jednoduchosť a intuitívna práca s novým systémom CC Ti bude pri prihlasovaní výkonov robiť radosť rovnako ako veľmi zaujímavé a interaktívne prehliadanie už prihlásených preletov.

Odkazy:

Výsledky CC za rok 2004 a 2005 

Diskusné fórum k CC – LAA SR

Stránka LAA SR: www.laa.sk

Cieľ preletového projektu:

Web CC bol vybudovaný ako jedna zo sekcií serveru PGweb.cz s myšlienkou čo najprehľadnejšieho a jednoduchého preletového systému, ktorý bude zároveň prinášať všetky dôležité informácie o letoch a pilotoch. Pre zobrazenie letov bolo snahou dať užívateľom priestor pre čo nejzaujímavejšie prehliadanie všetkých dôležitých dát, ktoré sú z tracklogu k dispozícii a nebolo potrebné používať ďalší software.

Tým XContest.org
support@xcontest.org






Sections: