XContest 2007

Zapomenuté heslo?

Český pohár paraglidingu 2007

Toto je titulní stránka ČPP 2007, který byl již ukončen.

Pro přesun na ČPP 2006 nebo 2008 použij odkazy vpravo.


Ahoj pilote,
je nám potěšením přivítat Tě na webových stránkách Českého poháru paraglidingu 2007 jakožto součásti celosvětového přeletového systému!

 

Novinky:

22. 10. 2007 - Letošní vyhlášení výsledků  Českého poháru paraglidingu 2007 proběhne v sobotu 8. 12. 2007 v sále kulturního domu městečka Štoky, které leží uprostřed naší země na půli cesty mezi Prahou a Brnem. V rámci akce se uskuteční zavírání nebe na Vysočině s promítáním a s živou rockovou kapelou. Další podrobné informace o večírku včetně kontaktů na ubytování přímo ve Štokách najdete na speciální stránce detailu letu.

07. 05. 2007 - máte Linux a používáte prohlížeč Firefox 2.0? Vyzkoušejte GiPSy - nový software který umí stahovat tracklog z GPS Garmin do IGC souboru a spravovat vaše přelety, s možností automatického přihlášení přeletu do XContest (ČPP). POZOR - jedná se o betaverzi, budeme tedy rádi, když nám pomůžete program řádně otestestovat a vyladit. Verze pro Windows bude následovat brzy!

30. 03. 2007 - spolu s přáním úspěšné sezóny (a doufejme i dlouhých přeletů) žádáme piloty o prostudování aktuální ICAO mapy a omezených a zakázaných prostorů. Pro potřeby plánování letu je možné použít například aplikaci WEBbriefing.cz

01. 03. 2007 -  nový ročník ČPP 2007 začal! Prozatím mějte prosím strpení s vytvářením a managementem týmů. Děkujeme. Pokud jste se zúčastnili ČPP 2006, NEREGISTRUJTE se pod novým uživatelským jménem, ale přihlašte se pod svým původním profilem v přihlašovacím formuláři v pravém horním menu a proveďte aktualizaci registrace.

Užitečné odkazy:

Základní rozdělení stránek:

Levé menu: obsahuje odkazy na stránky zobrazující informace o přeletech, pilotech a pořadí v jednotlivých kategoriích. Dále zde najdeme pravidla ČPP a F.A.Q. (často pokládané otázky).
Pravé menu: "uživatelské", obsahuje odkazy, které uživatel (pilot) bude moci na webu provést, tj. registrace, přihlášení výkonu, založení a správa týmů atd.

Věříme, že jednoduchost a intiutivní práce s novým systémem ČPP Ti bude při přihlašování výkonů dělat radost stejně jako velmi zajímavé a interaktivní prohlížení již přihlášených přeletů.

 

Cíl projektu ČPP 2007:

Web ČPP byl zbudován a úspěšně provozován jako jedna z hlavních sekcí serveru PGweb.cz . Od letošního roku se přemisťuje na celosvětový přeletový systém XContest.org. Cílem je provozování co nejpřehlednějšího a jednoduchého přeletového systému, který bude zároveň přinášet všechny důležité informace o letech i pilotech. Pro zobrazení letů bylo snahou dát uživatelům prostor pro co nejzajímavější prohlížení všech důležitých dat, která jsou z tracklogu k dispozici a nebylo nutné používat další software.
Další informace o projektu i nejdůležitější řešené otázky pravidel ČPP lze najít ve F.A.Q.

Tým XContest
https://www.xcontest.org
support@xcontest.org



Hlavní partneři:

 logo Easyfly.cz - Advance  logo OZONE  logo UP  logo Niviuk  logo Axispara  logo Čokoládovny Fikar  logo MAC Para  logo NOVA  logo Airdesign

Partneři:

 logo Paraevoluce

Mediální partneři:

 logo PILOT - bulletin Letecké amatérské asociace



Sections: