XContest 2007

Elfelejtetted a jelszavad?

Magyar Köztársaság Kupa 2007

Kedves pilóta!

Örömmel üdvözlünk az XContest.org létrehozói, magyar adminisztrátorai és az MSSZ nevében! Reméljük hozzájárulhatunk repüléseidhez rendszerünkkel és örömmel töltöd majd fel ide tracklogjaid, írod le élményeid és osztod meg felvételeidet.

A részvételhez csak egy GPS-re van szükséged, sem MSSZ tagság, sem pedig FAI liszensz nem szükséges, így nincs más dolgod mint feltölteni ide a repüléseidet. Szeretnénk megnyerni nem csak a győzelmre pályázó pilótákat, hanem a repüléseiket szivesen publikáló vagy épp első távjaikat repülőket is. Ezért több kategóriát hoztunk létre és támogatjuk a teljesítményjelvények kiadását is. Szeretnénk az MKK felületén viszontlátni a maroknyi aktív sárkányrepülő pilótát is, ezért számukra is létrehoztuk a HG és HG női kategóriákat.

Támogatók és díjjak

Az MKK győzteseinek a kupákat az MRSZ biztosítja.
Az első 30 érvényes távot leadó pilóta ajándék MKK 2007 polót kap, a Pro-Design magyarországi képviselőjétől.
A PG Nyílt, Sport, Standard és Női kategória első helyezetteinek 100 EUR-os vásárlási utalvány, a második helyezetteknek windstopperes kesztyű, a harmadik helyezetteknek poló, a MAC Para magyarországi képviselőjétől.

XContest.org és MKK 2007

Az XContest.org egy nemzetközi online távrepülő verseny, szabályait itt, magyar fordítását itt találod meg. Ennek képezi részét az MKK (szabályai), amiben minden az MKK-ba regisztrált pilóta magyarországi repülése résztvesz. A nem magyarországi repülések csak a nemzetközi versenyben szerepelnek.

Hogyan vegyek részt az MKK-ban?

Folyamatosan frissülő leírás: Hogyan használjuk a World XContest és az MKK-t?

Teljesítményjelvények és rekordok

Az MKK kiegészül egy rekord és teljesítményjelvény igazoló rendszerrel, ezen keresztül igazolhatod itthoni vagy külföldi a Bronz, Ezüst, Arany és Gyémánt Sasok vagy Delták megszerzéséhez szükséges vagy akár rekord repüléseidet is, rekord repülés előtt mindenképp tanulmányozd a szabályokat és felhívjuk a figyelmedet, hogy rekord igazoláshoz szükséges az FAI liszensz és az MKK egyszerűsített módszereivel csak országos rekordok igazolhatóak, világrekordok nem. Az MSSZ vonatkozó versenyszabályzata.
A rekordokhoz használható, hivatalos fordulópontadatbázis megtalálható a http://www.sikorepules.hu/-en.

MaxPunkte

A MaxPunkte GPS letöltő programhoz elkészült és folyamatosan frissül a magyar fordítás.
MaxPunkte: http://www.maxpunkte.de/download.html
A fordítás fóruma: http://pg.c2.hu/index.php?pid=10&topicid=532
Leírás: Tracklog letöltése MaxPunkte -al?

Információk, kapcsolat

Ha kérdésed, észrevételed van az alábbi módokon léphetsz velünk kapcsolatba:
A verseny fóruma: http://pg.c2.hu/index.php?pid=10&topicid=538
A verseny magyar adminisztrátorai: mkksupport@gmail.com
Az XContest.org adminisztrátorai: info@pgweb.info

 






Sections: