XCmag logo
XContest 2007

Zapomenuté heslo?

World XContest 2007 [česká verze]

World XContest 2007 - deutsch versionWorld XContest 2007 - français versionWorld XContest - version espagnolWorld XContest 2007 - english versionAhoj pilote,
je nám potěšením přivítat Tě na webových stránkách World XContest 2007, celosvětového přeletového systému. Máme na starosti také několik národních soutěží, jejich seznam najdeš v horním menu.

Novinky:

10. 05. 2007 - Rádi bychom přivítali španělské piloty s jejich oficiálním národním rankingem. Bienvenidos :-)

29. 03. 2007 - Litva je další zemí s oficiálním národním rankingem. Vítejte v XContest komunitě!

18. 03. 2007 - Pořadí všech kategorií je nyní dostupné. Po 18 dnech využívá XConste 671 pilotů!

15. 03. 2007 - Dalším národem využívající projekt XContest je Maďarsko. Vítejte!

01. 03. 2007 - XContest server je konečně spuštěn. Nyní můžete registrovat svoje lety. Pokud jste již uskutečníli nějaké lety v období od 1.10.2006, můžete je přihlásit do konce června ! Pro současné lety platí lhůta pro přihlášení 2 týdnů.

Základní rozdělení stránek:

Levé menu: obsahuje odkazy na stránky zobrazující informace o přeletech, pilotech a pořadí v jednotlivých kategoriích. Dále zde najdeme pravidla ČPP a F.A.Q. (často pokládané otázky).

Pravé menu: "uživatelské", obsahuje odkazy, které uživatel (pilot) bude moci na webu provést, tj. registrace, přihlášení výkonu, založení a správa týmů atd.

Věříme, že jednoduchost a intiutivní práce s novým systémem ČPP Ti bude při přihlašování výkonů dělat radost stejně jako velmi zajímavé a interaktivní prohlížení již přihlášených přeletů.

Cíl projektu:

Web ČPP byl zbudován a úspěšně provozován jako jedna z hlavních sekcí serveru PGweb.cz . Od letošního roku se přemisťuje na celosvětový přeletový systém XContest.org. Cílem je provozování co nejpřehlednějšího a jednoduchého přeletového systému, který bude zároveň přinášet všechny důležité informace o letech i pilotech. Pro zobrazení letů bylo snahou dát uživatelům prostor pro co nejzajímavější prohlížení všech důležitých dat, která jsou z tracklogu k dispozici a nebylo nutné používat další software.

Tým XContest.org

Hotline:

email: support@xcontest.org






Sections: