X C o n t e s t   2 0 0 9

Zapomenuté heslo?

HUDY Český pohár paraglidingu 2009

Ahoj pilote,
je nám potěšením přivítat Tě na webových stránkách HUDY Českého poháru paraglidingu 2009!


 CZECHOSTAV VÍKEND CUP 2009

Deváté kolo CZECHOSTAV Víkend Cup (29.-30. srpna) zachránila exceletní neděle. Nejvíce zazářil Michal Brába Brabenec se 100 km FAI trojůhelníkem, David Bzirský a Milan Kameníček předvedli 146 km a 130 km volné lety.

Poslední 10. kolo bude hned příští víkend 5.-6. září.

Novinky:

14. 09. 2009 - Vyhlášení vítězů 2009

Letošní vyhlášení výsledků HUDY ČPP 2009 a CZECHOSTAV Víkend Cup 2009 proběhne v sobotu 7. listopadu 2009 již potřetí za sebou v sále kulturního domu městečka Štoky, které leží uprostřed naší země na půli cesty mezi Prahou a Brnem. Během večera bude hrát z loňského roku osvědčená kapela 3+1.

Na pití bude jako obvykle všelijaký letecký alkohol a k jídlu také budou různé dobroty. Zvání jsou všichni piloti a pilotky s širokým doprovodem, manželkami-manžely, přítelkyněmi-přítely, kamarády, rodinou. Přijeďte vítězům pomocí s konzumací jejich cen a zapít letošní sezónu! :-) 

06. 03. 2009 - Nová kategorie v ČPP - ČOKOLÁDOVÝ KLUB KILAŘŮ!

Pro letošní rok byla v ČPP zavedena nová kategorie nazvaná "Čokoládový klub kilařů". Budou se do ní počítat veškeré přelety delší než 100 km. Zvítězí pilot s nejvyšším počtem "kil". V případě rovnosti počtu přeletů nad 100 km bude bráno jako druhé hledisko pro pořadí pilotů nejdelší let pilota.

Díky jednomu z hlavních partnerů HUDY ČPP a sponzorovi této kategorie firmě ČOKOLÁDOVNY FIKAR vítězové této nové "kilové" kategorie během vyhlášení HUDY ČPP 2009 na podzim obdrží:
1. místo - 5 "kil" pravé belgické čokolády
2. místo - 3 "kila" pravé belgické čokolády
3. místo - 2 "kila" pravé belgické čokolády
4. -10. místo - účastníci na těchto příčkách si odnesou "kilo" belgické čokolády

Pro zajímavost, víte jak by dopadlo pořadí této kategorie v loňském ročníku ČPP 2008? :-)

21. 11. 2008 - Rogalisté v HUDY ČPP 2009

Přeletový systém ČPP bude od této sezóny hostit také přeletovou soutěž českých rogalistů. Výkony našich kolegů můžete vidět na stránkách "Denní skóre ZK" a Pořadí v kategoriích - Rogala". Přejeme co nejvíce krásných a dlouhých letů!

01. 10. 2008 - HUDY ČPP 2008 jde do finále a zároveň začíná HUDY ČPP 2009!

Včerejšek byl posledním dnem Českého poháru paraglidingu 2008. Pokud máte ještě nějaké přelety z konce září, nezapomeňte je přihlašovat ve lhůtě 14 dní ode dne letu! Oficiální konečné výsledky ČPP 2008 budou oznámeny po uplynutí této lhůty. Lety od 1. 10. 2008 je možné přihlašovat do ČPP 2009, který začíná právě teď!

Užitečné odkazy:

Základní rozdělení stránek:

Levé menu: obsahuje odkazy na stránky zobrazující informace o přeletech, pilotech a pořadí v jednotlivých kategoriích. Dále zde najdeme pravidla ČPP a F.A.Q. (často pokládané otázky).
Pravé menu: "uživatelské", obsahuje odkazy, které uživatel (pilot) bude moci na webu provést, tj. registrace, přihlášení výkonu, založení a správa týmů atd.

Věříme, že jednoduchost a intiutivní práce s novým systémem ČPP Ti bude při přihlašování výkonů dělat radost stejně jako velmi zajímavé a interaktivní prohlížení již přihlášených přeletů.

 

Cíl projektu Českého poháru paraglidingu:

Web ČPP byl zbudován a úspěšně provozován jako jedna z hlavních sekcí serveru PGweb.cz . Od letošního roku se přemisťuje na celosvětový přeletový systém XContest.org. Cílem je provozování co nejpřehlednějšího a jednoduchého přeletového systému, který bude zároveň přinášet všechny důležité informace o letech i pilotech. Pro zobrazení letů bylo snahou dát uživatelům prostor pro co nejzajímavější prohlížení všech důležitých dat, která jsou z tracklogu k dispozici a nebylo nutné používat další software.
Další informace o projektu i nejdůležitější řešené otázky pravidel ČPP lze najít ve F.A.Q.

Tým XContest.org
support@xcontest.org



Hlavní partneři:

 logo OZONE  logo MAC Para  logo Easyfly.cz - Advance  logo Sky paragliders  logo Axispara  logo Airdesign  logo Niviuk  logo NOVA  logo UP

Partneři:

 logo Paraevoluce

Mediální partneři:

 logo PILOT - bulletin Letecké amatérské asociace



Sections: