X C o n t e s t   2 0 1 6

Zapomenuté heslo?

EUROPROTECT Český pohár paraglidingu 2016

Ahoj pilote,

je nám potěšením přivítat Tě na webových stránkách Českého poháru paraglidingu 2016!

ČPP na Facebooku:



Novinky:

1. 3. 2016 - ČPP v současné podobě slaví 10 let!



13. 4. 2015 - Český pohár paraglidingu má nového generálního partnera!

Je jím firma EUROPROTECT, kterou má pod palcem nadšený paraglidista David Salač.

13. 11. 2014 - Děkujeme všem co se zůčastnili Vyhlášení vítězů ČPP 2014 v Třešti a těšíme se zase za rok!

15. 1. 2013 - Změny v pravidlech ČPP

ČPP se nyní chová podle změn v pravidlech přijatých před pár dny SK. Můžete tedy přihlašovat lety z celého světa, skóre ze 4 letů se počítá odlišně a výhodné koeficienty se rozšířily i do rovin okolních zemí. Všechny změny najdete na stránce Pravidla ČPP.

11. 10. 2012 - Vyhlášení vítězů ČPP 2012

Letošní vyhlášení bude trošku jiné než ty předchozí, a to především novou lokací - uskuteční se v kulturním domě ve velkém sále Hotelu Rustikal v Horní Cerekvi, v sobotu 17.11. 2012 od 18 hodin. Novinek bude více, třeba skvělá latino kapela, ale to už si všechno přečtěte na stránce věnované vyhlášení ČPP 2012. Jako i v minulých letech, vyhlášení bude předcházet Valná hromada Svazu PG od 10 hodin.

Srdečně zveme všechny padáčkářky a padáčkáře a samozřejmě i všechny další fanynky a fandy paraglidingu obecně!

12. 10. 2011 - Vyhlášení vítězů ČPP 2011

Zcela v tradici předchozích let proběhne letošní slavnostní vyhlášení vítězů ČPP v sále kulturního domu ve Štokách. Akce proběhne přesně za měsíc, tedy v sobotu 12. listopadu 2011 od 18 hodin. Hudební produkci bude zajišťovat Táborská skupina Flying parties.

A stejně jako loni bude k dostání všelijaký letecký alkohol a k jídlu také různé dobroty. Tímto zveme na padáčkářkou párty roku všechny pilotky a piloty, poražené i vítěze, rekreanty i závodníky, samozřejme včetně doprovodu drahých poloviček, děcek, rodičů i kámošů:)

Stejně jako v loňském roce se od rána před vyhlášením bude konat v sále Valná hromada Svazu paraglidingu.

12. 10. 2011 - Úprava pravidel v Čokoládovém klubu kilařů

Od ročníku 2012 se do skóre v Klubu kilařů budou započítávat max. 2 přelety nad 100 km z jednoho letového místa. Spolu s Čokoládovnami Fikar všem pilotům mnoho pestrých kil:)

20. 09. 2010 - Vyhlášení vítězů 2010

Letošní vyhlášení výsledků HUDY ČPP 2010 proběhne v sobotu 6. listopadu 2010 v 18h kde jinde než v sále kulturního domu městečka Štoky, které leží uprostřed naší země na půli cesty mezi Prahou a Brnem. Během večera bude hrát kapelka HIFIBAND.

Na pití bude jako obvykle všelijaký letecký alkohol a k jídlu také budou různé dobroty. Zvání jsou všichni piloti a pilotky s širokým doprovodem, manželkami-manžely, přítelkyněmi-přítely, kamarády, rodinou. Přijeďte vítězům pomocí s konzumací jejich cen a zapít letošní sezónu! :-)

17. 3. 2010 - Czech Orthodox Pilots 2010! Na vítěze čeká 30.000,- Kč!

Na vyhlášení výsledků ČPP 2009 byla Pavlem Kvardou představena nová kategorie pro další ročník ČPP. Tvůrci nápadu "Czech Orthodox Pilots" motivují k létání na území ČR - do filtru se počítají pouze přelety nad územím ČR (alespoň jeden bod tracklogu) dle pravidel ČPP. Filtr "českých ortodoxních pilotů" najdete jak v denním skóre, tak i ve všech kategoriích. Vysoké odměny v celkové výši 30.000,- Kč vyhlášené spozory (QAP AGENCY s.r.o. a ICE ENERGY s.r.o.) však platí pouze pro první tři piloty kategorie Open.

Užitečné odkazy:

Základní rozdělení stránek:

Levé menu: obsahuje odkazy na stránky zobrazující informace o přeletech, pilotech a pořadí v jednotlivých kategoriích. Dále zde najdeme pravidla ČPP a F.A.Q. (často pokládané otázky).
Pravé menu: "uživatelské", obsahuje odkazy, které uživatel (pilot) bude moci na webu provést, tj. registrace, přihlášení výkonu, založení a správa týmů atd.

Věříme, že jednoduchost a intiutivní práce s novým systémem ČPP Ti bude při přihlašování výkonů dělat radost stejně jako velmi zajímavé a interaktivní prohlížení již přihlášených přeletů.

 

Cíl projektu Českého poháru paraglidingu:

Web ČPP byl zbudován a úspěšně provozován jako jedna z hlavních sekcí serveru PGweb.cz . Od letošního roku se přemisťuje na celosvětový přeletový systém XContest.org. Cílem je provozování co nejpřehlednějšího a jednoduchého přeletového systému, který bude zároveň přinášet všechny důležité informace o letech i pilotech. Pro zobrazení letů bylo snahou dát uživatelům prostor pro co nejzajímavější prohlížení všech důležitých dat, která jsou z tracklogu k dispozici a nebylo nutné používat další software.
Další informace o projektu i nejdůležitější řešené otázky pravidel ČPP lze najít ve F.A.Q.

Tým XContest.org
https://www.xcontest.org
support@xcontest.org



Hlavní partneři:

 logo Axispara  logo Čokoládovny Fikar  logo Easyfly.cz - Advance  logo UP  logo NOVA  logo OZONE  logo MAC Para  logo Niviuk  logo Drift  logo Airdesign

Partneři:

 logo Paraevoluce

Mediální partneři:

 logo PILOT - bulletin Letecké amatérské asociace



Sections: