X C o n t e s t   2 0 1 9

Salasana unohtunut?

XContest Finland 2019

World XContest on internetissä ylläpidettävä kansainvälinen varjo- ja riippuliidon matkalentoliiga, jonka tavoitteena on kannustaa pilotteja suorittamaan matkalentoja. XContest Finland on kansainvälisen kilpailun ohessa järjestettävä kansallinen varjo- ja riippuliidon osakilpailu. Sekä kansallinen, että kansainvälinen kilpailu käydään vuosittain 1.10.-30.9 välisenä aikana. Kilpailuun voi ilmoittautua ja sen tilannetta voi seurata internetissä osoitteessa http://www.XContest.org/finland/

Kilpailun järjestäjänä ja tuomaristona toimivat Suomen Ilmailuliiton alaisen Liidintoimikunnan vuosittain nimittämät vapaaehtoiset toimihenkilöt. Kilpailun ylläpitämiseen käytettävää ohjelmistoa kehittää ja ylläpitää kansainvälinen XContest.org työryhmä.

Kilpailuun ilmoittautuminen ja osallistuminen on maksutonta. Kauden lopussa kaikkien kilpailuluokkien parhaat pilotit palkitaan. Kilpailun säännöt on ladattavissa XContest Finland sivustolta, kohdasta Säännöt . Lisätietoa ja keskustelua kilpailusta löytyy varjoliito.net sivuston XContest keskustelupalstalta.

Kansallisen liigan lisäksi kannustamme kilpailijoita ilmoittautumaan myös World XContest kilpailuun. Tällöin lennot kirjautuvat myös kansainväliseen liigaan, joka mahdollistaa lentojen vertailun maailmanlaajuisesti (kuva: Markku Laurikainen).

Sivuston rakenne :

Vasen valikko: Tietoa lennoista, piloteista, säännöistä ja kilpailun tilanteesta kilpailuluokittain. Oikea valikko: Kilpailuun ilmoittautuminen, sekä jo mukana oleville piloteille lentojen ilmoittaminen, oman profiilin muokkaaminen jne.

Kilpailun järjestäjän yhteystiedot :

Jos sinulla on parannusehdotuksia tai kysyttävää XContest Finland kilpailusta, niin ota yhteyttä ylläpitäjään varjoliito.net sivuston XContest keskustelupalstalla tai sähköpostitse xcontest.finland(at)niinimaki.fi

XContest proj ektista:

XContest projektin ta voitteena on ollut mahdollisimman yksinkertainen, varmatoiminen ja helppokäyttöinen matkalennon online contest järjestelmä. Järjestelmässä kaikki tärkeä tieto lennoista, piloteista ja kilpailusta on käsiteltävissä normaalilla selaimella, ilman että käyttäjän tarvitsee asentaa lisäohjelmia tietokoneelleen.

Team XContest.org

https://www.xcontest.org

support@xcontest.org


Sections: