X C o n t e s t   2 0 2 0

Забравена Парола ?

Българска Крос Кънтри Лига 2020

Българска Крос-Кънтри Лига

Здравейте , Добре Дошл@ ,

Тази година стартира за първи път Българската Крос-Кънтри Лига по парапланеризъм в този вариант.

Каним ви най любезно , да вземете участие в националния шампионат по свободно летене на България XC 2020.

Това е една Приятелска Лига която е отворена за всички пилоти, от мъжки или женски род, от начинаещи до най-добрите, за тези които летят много или малко, за тези които искат да подкрепят проекта, за тези които искат да споделят своят опит с останалите и за тези които в краят на сезона ще се класират на първите три места във всеки клас.

Сезонът тази година ще започне от 15 февруари 2020 г. и ще завърши 15 октомври 2020 г. Временните резултати, ще могат да се консултират по всяко време, на страницата. След краят на летателния период , ще се провъзгласят победителите за всеки клас.

Награждаването ще е лично и наградите ще са нещо символично, което да олицетвори добрите полети на всеки пилот@, a защо не и лично удовлетворение от шестте най добри регистрирани полети в рамките на територията на България.

Моля ви, прочетете всичко около регистрацията, правила за участие и правилникът на лигата тук.

Екипът на Българската Крос-Кънтри Лига, ви желае безопасни,дълги и високи полети, Успех !!!

* За контакти, запитвания, подкрепа (може да изпратите рекламен банер и да бъде от дясната страна на страницата на лигата), корекции по сайта и каквото и да е било около Лигата моля, свържете се с нас на bgxcleague@gmail.com

Следете и споделяйте новини около лигата във нашaта Фейсбук страницата

Българска Крос-Кънри Лига, Благодарим ви!

 


Sections: