X C o n t e s t   2 0 2 2

Забравена Парола ?

Българска Крос Кънтри Лига 2022

Българска Крос-Кънтри Лига

Българска Крос-Кънтри Лига


Здравейте, Добре Дошл@ !!!


За трета поредна година ще има Българската Крос-Кънтри Лига по парапланеризъм в този вариант.

Каним ви най любезно да вземете участие и в таз годишният националния шампионат по свободно летене на България XC 2022.

Това е една Приятелска Лига която е отворена за всички пилоти, от мъжки или женски род, от начинаещи до най-добрите, за тези които летят много или малко, за тези които искат да подкрепят проекта, за тези които искат да споделят своят опит с останалите и за тези които в краят на сезона ще се класират на първите три места във всеки клас. Само за Клас Тандем ще има една награда за този който с неговият пасажер съберат най много точки.

Сезонът тази година ще се счита от 15 февруари 2022 г. и ще завърши 31 октомври 2022 г. Временните резултати, ще могат да се консултират по всяко време, на страницата. След краят на летателния период , ще се провъзгласят победителите за всеки клас.

Този сезон както предишният , ще има и символична такса за участие от 20 лева, които ще послужат за организирането на мероприятия, разходи около Лигата и за награден фонд. Всички които са се записали трябва да преведат сумата по банков път на сметка : Калин Костадинов, IBAN: BG58STSA93000020095700 , придружено с Имената на Пилот@. Също може да се използва и EASYPAY и те самите ги внасят в Сметката. Също може и по Револют на номер +34 691509443. Ако има други предпочитания за плащане моля, свържете се с нас

Надявам се всички които вземат участие през сезона да са на ясно че, този проект се издържа от всички които участват. Колкото повече средства съберем, толкова повече Мероприятия могат да се организират за всички.

Награждаването ще е лично и наградите ще са нещо символично, което да олицетвори добрите полети на всеки пилот@, a защо не и лично удовлетворение от шестте най добри регистрирани полети в рамките на територията на България. Този сезон зависи от участниците които вземат участиe, и събраните средства, ще има и по някоя награда екстра за най-добър триъгълник ФАЙ, СВОБОДЕН или най дълъг полет. Подготвили сме също така и някои други задачи които ще можете да изпълните по ваша воля когато прецените че, това би било възможно. В края на сезона ще се оценят, и от тези задачи ще се обяви кой се осмелил най добре да затвори максимален брой от тях.

Правилата този сезон 2022 за оценяване на полетите остават почти не променени, единствената разлика е че, няма да се зачитат вече по два полета от една и съща зона ами, ще вземат участие шестте най добри полета от шест(6) различни старта с радиус от 40 Км Между тях. Това е така с цел да се подобри формата на лигата.
Моля ви, прочетете всичко около регистрацията, правила за участие и правилникът на лигата ТУК..

През сезона ще се разгледа възможността, да се организират аматьорски уикенд съзтезания по територията на България, Мероприятия които ще обсъдим предварително, Фото Конкурс 2022 и други изненади които приготвяме. Най много бих искал да организираме Курс по До лекарска помощ за ПараПланеристи. Мисля си че, би имал голям интерес тъй като, летенето е свързано с това да сме готови да помогнем на себе си или на останалите в ситуация която всички искаме да избегнем, най вече в планината но, би трябвало да сме подготвени тъй като в България за сега няма все още Хеликоптери които да ни обслужат при сложен планински инцидент.

Екипът на Българската Крос-Кънтри Лига, ви желае безопасни,дълги и високи полети, Успех !!!

* За контакти, запитвания, подкрепа и спонсорство (може да изпратите рекламен банер и да бъде от дясната страна на страницата на лигата), корекции по сайта и каквото и да е било около Лигата моля, свържете се с нас на bgxcleague@gmail.com или на телефон + 359 879 576 564

Следете и споделяйте новини около лигата във нашaта Facebook logoФейсбук страницата.

Българска Крос-Кънри Лига, Благодарим ви!

 Основни партньори:

 logo Nest  logo Benfly  logo Element  logo Fly the earthSections: