X C o n t e s t   2 0 2 3

Glemt passord

Distanseligaen 2023

Velkommen til Distanseligaen for HG og PG
Fra sesongen 2020/2021 (1. okt. til 30. sept.) er distanseligaen for både Hang gliding og Paragliding flyttet hit til XContest. Med det håper vi på større aktivitet, bedre konkurranser og ikke minst bedre konkurranseflyging! Vi anbefaler likevel at alle også logger turene sine på flightlog.org. Med XContest-plattformen har vi større fleksibilitet på scoring og tar samtidig del i det internasjonelle distansemiljøet via World XContest.

Vi gratulerer så mye Oslo Paragliderklubb med seieren og 1. plass i Distanseligaen PG-klubbkonkurransen 2022!🥇🏆🏆 I år ble det de to beste turene fra Frode Graff, Jan Richard Hansen, Mikael Ulstrup, Øystein Walle, Vidar Ulvedal og Roar Skuggedal som ga seieren! På 2. plass finner vi Nidaros Luftsportklubb🥈 og på 3. plass Hvittingfoss Luftsportklubb🥉! https://www.xcontest.org/2022/norway/ranking-pg-clubs/ Gratulerer til alle for god innsats!

Published by Distanseligaen

Vi gratulerer så mye Team Streamer II med seieren i Distanseligaen PG-Teams 2022!🥇🏆🏆. Vinnerlaget bestod av Erlend Ukvitne, Dagfinn Graneng, Gaute Hvidsten og Ivar Bjerkebæk. På 2. plass finner vi Team Streamer I (Mikael Ulstrup, Arne Kristian Boiesen, Tom Salamonsen og Ulrik Falck)🥈og på 3. plass Pål sine Haner (Stian Andre Olsen, Magnus Eriksson, Pål Tore Sveen og Roger Moen)🥉🐔. https://www.xcontest.org/2022/norway/ranking-pg-teams/ Gratulerer så mye til alle for god innsats!

Published by Distanseligaen

Vi gratulerer så mye Stein-Are Skogeng med 1. plass og seieren i Fridistanseligaen 2022.🏆🏆🥇 På 2. plass finner vi Thomas Skarpås🥈 og på 3. plass Geir Inge Lindviksmoen🥉. https://www.xcontest.org/2022/norway/ranking-fridistanseligaen-pg/ Vinnerne vil hver få tilsendt et gavekort fra Streamer AS (www.streamer.no)! Gratulerer så mye

Published by Distanseligaen

Vi gratulerer så mye Kyrre Svanøy med 1. plass og seieren i Distanseligaen PG-Sport 2022!🥇 På 2. plass finner vi Erlend Ukvitne 🥈og på 3. plass Geir Inge Lindviksmoen🥉! https://www.xcontest.org/2022/norway/ranking-pg-sport/ Gratulerer så mye til alle tre!

Published by Distanseligaen

Vi gratulerer så mye Thomas Skarpås med 1. plass og seieren i Distanseligaen PG-Open 2022.🏆🏆🥇 På 2. plass finner vi Dagfinn Graneng🥈 og på 3. plass Frode Graff🥉. https://www.xcontest.org/2022/norway/ranking-pg-open/ Vinnerne vil hver få tilsendt et gavekort fra Gin Gliders Norge (www.gingliders.no)! Gratulerer så mye

Published by Distanseligaen

Sections: