X C o n t e s t   2 0 2 4

Glemt passord

FAQ

Registrering

Deltagere må registrere seg først ved å klikke "Registrering" i menyen til høyre. (Samme brukernavn og passord kan du taste inn på XCTrack appen, for automatisk opplasting av tracklog). XContest systemet fungerer ellers ganske likt som vårt gamle system i loggboka, du må laste opp fila i .IGC format (GPSDump og mange flyinstrumenter lagrer som IGC).

XCTrack

XContest har også en egen app for Android telefoner/nettbrett, som er ganske så snasen. Du får automatisk logging til ligaen, luftroms og oppgavekart, og i praksis et fullt flyinstrument på telefonen, livetracking, og det kommer mye fine features fremover. XCtrack viser deg også hva som skal til for å få gjennomført FAI triangel og lukket triangel. Merk at XCTrack ikke er noe krav for bruk av distanseligaen, men den gjør ting enklere. Du kan laste ned XCTrack via Play Store på din Android telefon/nettbrett, les mer om appen her.

Kontakt admin

Send oss en melding via XContest til bruker akboiesen eller publiser spørsmålet ditt på vår Facebook side her https://www.facebook.com/distanseligaen

Sections: